Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al



Puro seçiminiz, yakışınız, ciğerhizmetiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar ağız ağıza size özeldir. Fakat tekrar bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda günün her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Etme Sahiplik prodüksiyonı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini denetçi geçirmek gerekir. Bu Toscanello ciğerin geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı gönen oranlarında ciğermeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da deneyim katılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken yaşamsal bir kaide var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz felaketle yakılır! Puro her devir evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro dikkat ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde benzeyen. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalaz puroya dikme değme etmemelidir. Ateşli maviliği purodan biraz ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her doğrultuı alya döndüğünde kızartma hizmetlemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 mesabe eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu hizmetlemi yaparken bütün tabanğın eşit yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda metodik bir şekilde 360 mesabe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara için biraz henüz uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu tarz çakmaklar çok nüfuzkârdür ve fazla benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma hizmetlemi doğal alevli çakmaklarla, biraz devir alabilir. Bu süre size aralık kaybı gibi görüşükebilir lakin puro dayanç ve çalışma icap. 5- İyi Yandığını Denetçi Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma hizmetleminden sonra münasebetsiz çevirip nedeniyleünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe esinti üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün kadem kıpkırmızı ise yakma hizmetlemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her doğrultuı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün kadem kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz ciğerime hazır. Peki evet siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira ciğerilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azından 40 saniye ummak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi ciğermeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o derece elemlaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Duman yavaşçe ağıza doldurulur ve tatlılık almaçların dumanla ihtarlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az dikkat gösterdiğinizin bir hizmetaretidir. Sönen puronun küllerini evire çevire temizleyin. Bunun ciğerin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri evire çevire temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin yeni baştan yakma iş teşkil etmez. Fakat yurt prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda acılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinkes şense olan 2 kaideı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın suhunet değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 mesabe ortada başüstüneğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Ev içinde bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Ama pekâlâ eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama âlemını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek iş ile zıtlaşmazsınız. Saklama âlemı sıcaklığında üs iş âlemın itici bileğil fazla hamam olmasıdır. Çünkü saklama âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama âlemının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz gönen saklama âlemı sıcaklığına için trok gösterecektir ve bu yüzden bile saklama âlemı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir esinti geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca esinti geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama âlemının esinti geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu ciğerindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlamlayacak kesinkes esinti geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En esen humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes esinti geçirmedikleri ciğerin sair rakiplerine majör nüans atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Post

Seo Fiyatları https://superkahraman.name.tr/ https://camasirmakineleri.name.tr/ https://whoissorgula.name.tr/ https://instagramsosyalmedyadanismanligi.name.tr/ https://robotikkodlama.name.tr/ iqos fiyat instagram takipçi satın al
mardin escort trabzon escort malatya escort ordu escort erzurum escort kütahya escort çanakkale escort puff bar türkiye
deneme bonusu veren siteler Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis